(recept
si oblíbilo 21 návštěvníků)
Arabelčiny MArcipánky
Potřebné ingredience
32dkg cukru moučka 8dkg sušeného mléka 8dkg másla 1 bílek mandlové aroma
Postup přípravy
Vypracujeme hmotu, kterou vtlačujeme do formiček vysypaných cukrem - nejhezčí jsou kytičky.
Pak necháme zaschnout a doprostřed uděláme tečku z čokoládové polevy.
Pak necháme zaschnout a doprostřed uděláme tečku z čokoládové polevy.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
fialinka
(upraveno)
7. 12. 2010, 12:54
Jé Peti určitě vyzkouším
Myval
(upraveno)
7. 12. 2010, 8:35
Můžu se zeptat, jak dlouho vydrží a jak je skladovat? ..moc děkuji..vypadají krásně..
arabelka
(upraveno)
7. 12. 2010, 9:10
@Myval
mívám je tak 3 týdny a uchovávám v lednici, jsou výborné .Dělám je těsně před vánoci